Galerija

 

18Bal2024
Balandžio 17 d. mūsų įstaigoje svečiavosi Vilniaus r. Nemenčinės vaikų darželio komanda, Vilniaus rajono ir Panevėžio miesto savivaldybių Švietimo skyriaus atstovai. Ikimokyklinio ugdymo mokytoja Jolanta Vyšniauskaitė ir logopedė metodininkė Irena Navickaitė pristatė savo komandinio darbo pavyzdžius taikant metodines rekomendacijas „Žaismė ir atradimai“ bei lauko erdvių panaudojimo galimybes siekiant ugdymo(si) proceso įvairovės.
Ikimokyklinio ugdymo mokytojos metodininkės-specialiosios pedagogės Jurgitos Daraškevičienės ir logopedės metodininkės Aidos Ratkienės pamoka 13 klasei „Ryto ratas pasitelkiant simbolių pagalbą“ paliko neišdildomą įspūdį, nes mokytojai praktiškai galėjo dalyvauti veikloje, skirtoje vaikams, pasižymintiems įvairiapusiais raidos sutrikimais. Stebėdami kiekvieną veiklos etapą, mokytojo ir vaiko veiksmus sužinojome, kaip pritaikyti simbolių pagalbą žaidybinės grupinės veiklos metu.
Dalyvių teigiami atsiliepimai apie renginį suteikė mūsų mokytojams ir specialistams pasitikėjimo skleisti gerąją patirtį platesnei auditorijai.
Direktorė Alma Simonavičienė ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui, vyresnioji logopedė Kristina Kurnickienė
Be Panevėžio lopšelio-darželio „Pasakos“ sutikimo, draudžiama šiame puslapyje paskelbtą informaciją bei nuotraukas ir / arba filmuotą medžiagą naudoti kitose svetainėse arba platinti kuriuo nors kitu pavidalu.
4Bal2024
2024 m. balandžio 3 d. mūsų darželyje svečiavosi Vilniaus rajono Riešės gimnazijos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojos. Direktorė Alma Simonavičienė ir priešmokyklinio ugdymo mokytoja Miglė Tatarinovičiūtė papasakojo apie įtraukiojo ugdymo ypatumus Panevėžio lopšelyje-darželyje „Pasaka“. Mūsų darželis yra pasiruošęs vykdyti įtraukųjį ugdymą, nes turi visus švietimo pagalbos specialistus – specialiuosius pedagogus, logopedus, psichologą. Turime ne tik puikią judesio korekcijos specialistę Aliną, bet ir kvalifikuotą masažuotoją Austrą, jos labai padeda mūsų vaikams įveikti vystymosi sunkumus. Mokytojai sutinka visus ugdytinius be jokio streso ir nežinojimo kaip ugdyti vaiką, kuriam reikia papildomos pagalbos, nes turime ilgą darbo patirtį šioje srityje ir norą tobulėti ieškant ir diegiant inovacijas. Pasidalinome vidinio veiklos kokybės įsivertinimo duomenis, kurie parodė, kad mūsų stiprybė yra vaiko gerovė ir teigiamas požiūris į įtraukųjį ugdymą. Prie arbatėlės dar pakalbėjome apie kitus dabartinius ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo, Vilniaus rajono ir Panevėžio miesto mokyklų iššūkius, pasikeitėme kontaktais ir pasižadėjome bendradarbiauti ateityje.
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Kristina Kurnickienė
2Bal2024

Visos dienos mokykla Panevėžio lopšelyje-darželyje pradės veiklą nuo 2024 m. rugsėjo 1 d. Tai unikali galimybė vaikams gauti papildomų ir įvairesnių ugdymo formų. Numatytos žaidybinės pamokėlės „Pono Žiogo kiemelyje“, mankšta sporto komplekse „Op Op“ ir „Džiunglių take“, „Skruzdėliuko mokykloje“ įvairi projektinė veikla, prosocialaus elgesio ugdymo valandėlės pas boružėlę „Taškę“, „Vabaliukų ansamblis“, eksperimentai „Murklio virtuvėlėje“, ramybės kampelis „Jonvabalio kamarėlėje“, „Šmaikštuolės Miglutės teatriukas“, LAUKOLENDE gyvosios gamtos tyrinėjimai ir dar daug įdomių įvairių veiklų!!! Pasirinkę atvesti savo vaiką į šią įstaigą, priimsite geriausią sprendimą, nes čia dirba kvalifikuoti specialistai ir nuostabūs mokytojai!

Šrifto padydinimas
Kontrastas